Το 1996 γίνεται επέκταση του εργοστασιακού χώρου και ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού, ώστε να μπορεί να καλυφθεί η αύξηση της επιλεγμένης χοντρικής παραγωγής.
Το 1996 γίνεται επέκταση του εργοστασιακού χώρου και ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού, ώστε να μπορεί να καλυφθεί η αύξηση της επιλεγμένης χοντρικής παραγωγής.
Το πρόγραμμα 70 αποτελείται από φορμάϊκα γυαλιστερή με μεταλλικά προφίλ, πάγκο γρανίτη asoluto πάχους 3 εκ. και πόμολα από πορσελάνη.
Το roll top από ξύλο οξιάς κατασκευασμένο στο χέρι, είναι το επίκεντρο του χώρου.
Το στήσιμο, το ύφος αλλά κυρίως το χρώμα της κουζίνας σε ταξιδεύει κάπου μακρυά από την πόλη.
Κατασκευάζοντας ντουλάπες υπνοδωματίων από το 1985, χρησιμοποιούμε την πείρα μας για να δώσουμε άλλη όψη στη ντουλάπα και να δίνει την αίσθηση του επίπλου.
Στις αρχές της δεκαετίας του 90, η πέρλα έρχεται να εμπλουτίσει την κατηγορία με τις λάκες και να δώσει και αυτή με τη σειρά της ένα φίνο αποτέλεσμα.
Η εξαιρετικά υψηλής ποιότητας λάκα γυαλιστερή παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα των χρόνων.
Η νησίδα είναι η καρδιά της κουζίνας. Εδώ γίνεται το μαγείρεμα αλλά εδώ έχουμε και το καθημερινό φαγητό της οικογένειας.
Ανοίγει ένας νέος εκθεσιακός χώρος στο Μαρκόπουλο Αττικής.
Ημιμασίφ πόρτα με τελάρο μασίφ κερασιά και ταμπλά λάκα μάτ. Πάγκος φορμάϊκα με μασίφ πηχάκι σε συνδυασμό με γρανίτη στο μαγειρείο. Τζάκι κατασκευή τύπου καμινάδα.